Programma

We hebben met dit jaarprogramma opnieuw getracht om de creatieve kwaliteiten van onze leden aan te spreken in de verschillende thema’s, maar ook in de doe/activiteiten-sfeer. In de thema’s zit weer ruimte voor meer de klassieke fotovorm als voor verdergaande creativiteit en abstractie of bewerking.

• De sprekers zijn onder voorbehoud; nog niet benaderd; gaat om suggestie.
  • De data van de sprekers kunnen onderling nog wisselen, omdat dit afhangt van hun beschikbaarheid.

We willen opnieuw een poging doen op de clubavonden wat meer variatie aan te brengen in de bespreekvorm:

• opnieuw bespreking in kleinere groepjes, ondanks dat we maar met zijn tienen of minder (aanwezig) zijn, waarna wisseling en een slotakkoord (welke is nu de meest sprekende van de avond àfoto in de Bombardon).
  • maar ook in plaats van 1 foto van ieder per thema te bespreken, zouden we er voor kunnen kiezen dat 1 of meer leden, meerdere (al dan niet bewerkte of anders gecropte) versies van die foto laten zien, met zijn/haar overwegingen daarbij. Dat zou ook b.v. life met beamer en Lightroom kunnen in interactie met elkaar

Indien er op een avond tijd over is, zijn zoals van oudsher vrije foto’s altijd welkom.

Voor de jaaropdracht hebben we het volgende bedacht:
Een vrije foto, met al enige richtinggevende suggestie dat het om een jaaropdracht gaat.

Op iedere avond mag vrij werk meegenomen worden.
Als er een thema is gaat dit uiteraard voor.
Bij avonden met een eigen spreker staat per definitie eigen werk op het programma.

Op iedere avond mag vrij werk meegenomen worden.
Als er een thema is gaat dit uiteraard voor.

04-05-2020 Emotie

Wat is jouw fotografische vertaling van ‘emotie’: een gezicht, een situatie, een donkere wolk, een kleur, ….?