Selectie van foto’s uit de thema’s

Abstracte foto van Ton Ehlen.

Macro

Macro van een slak gefotografeerd door Hans Spiekers.

Beegderheide

Beegderheide door Truus Augustinus.

Weer

Weer in verschillende verschijningsvormen.

Emotie

Emotie! Welk gevoel krijg je bij een foto?

Abstract niet figuratief was het onderwerp. Dus niets herkenbaars in beeld

Kikvorsperspectief

Spreekt voor zich: laat de gewone ooghoogte eens los, en ga (om)laag!.Het onderwerp lijkt vanzelf groter te worden dan het werkelijk is.

Straatfotografie

Straatfotografie is een genre waarbij mensen op publieke plaatsen worden gefotografeerd zonder daar zelf bewust van  te zijn.Het advies is eerst fotograferen en dan het resultaat laten zien. Dit geeft vaak leuke interacties.

Cultuur

We zijn in in groepjes aan deze avond op pad gaan met als breed onderwerp ’cultuur’. De voorbeelden zijn Graanbranderij de IJsvogel in Arcen. ECI Cultuurfabriek in Roermond. Maastricht.

Uiteraard worden er veel foto’s gemaakt door onze leden.
Klik op de foto om meer werk te bekijken.

Wie zijn wij?

We zijn een enhousiaste groep van 11 amateur fotografen die een keer per twee weken bij elkaar komen om elkaars werk te bespreken.

Tijdens deze avonden word er informatie over de gemaakte foto’s uitgewisseld om van en met elkaar te leren.

Ook hebben we regelmatig lezingen door externe partijen en/of door een van onze leden.

Tevens hebben we ook uitwisselingen met andere fotoclubs uit de regio.

Club Lokaal

We komen 1 keer per 2 weken bij elkaar in Cafe Sjrake op de maandag avond om 20:00

25-01-2021 Plan een foto

Lezing van Antoine komt te vervallen. Maak een plan voor een foto die je wilt maken en laat het resultaat zien. Voorbeeld:Je maakt een plan hoe je een konijn fotografeert die door een hoepel springt.Als het konijn niet door de hoepel springt staat er alleen een hoepel...