Lezing door Marc Miller

De lezing wordt gegeven door Marc Miller. Marc is docent grafische vormgeving aan de Gilde Opleidingen in Roermond en tevens grafisch vormgever. Hij geeft regelmatig lezingen over Beeldende Kunst en Cultuur. Marc laat zijn eigen werk zien. Introducees zijn welkom.

Low-key portretfotografie

Vandaag duiken we weer eens in de studio bij Antoine om mooie Low-Key foto's te maken. Meer informatie volgt nog.

Beweging in de stad

Fotografeer beweging in de stad We gaan naar een drukke stad. In elke stad lopen mensen door elkaar, rennen, wandelen, trekken karretjes etc. Leg deze gezamenlijke beweging vast. Het is niet de bedoeling om met bevroren beelden te werken.  

Uitstapje naar Düsseldorf

De programma commissie heeft het voorstel om naar Düsseldorf te gaan. We moeten nog bekijken wat het exacte plan wordt. Ideeën zijn welkom.  

Sportfoto / Vrij werk

Deze dag staat in het teken van vrij werk. Dit mag ook uit het archief komen! Maak een foto van een sporter in actie. Wij gaan op een sportevenement, voetbal, basketbal, motorsport, tennis etc de voor deze sport de meest karakteristieke vastleggen. Deze beweging mag bevroren worden of juist de beweging laten zien. De tweede […]

Water in beweging

Fotografeer water. De foto mag een watertafereel, een waterevenement, een stromende rivier etc weergeven. De essentie moet zijn dat water het beeldbepalende element is.

BBQ

Jaarafsluiting met onze BBQ en tevens bespreking van de doorgeef opdracht die het jaar heeft gelopen.

Gebouw

Geef de typische kenmerken van gebouw en architect.

Lezing

Frank Linssen Kleurenmanagement. Photo by Mika Baumeister on Unsplash